02okt
2018
0

BADGE STARTSÆT MED MASKINER OG TILBEHØR – Ø5,7 CM

Tilbud

6.618 DKK 4.495 DKK

Dette startsæt til badges indeholder både badgestanser, badgemaskine og badgesæt til 200 stk. badges med nål og 200 stk. med magnet, så du kan komme godt i gang med at være kreativ.

Varenummer (SKU): SL120002 Kategori: Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

Dette startsæt består af de maskiner og dele du skal bruge, for at komme godt i gang med at lave badge og udfolde din kreativitet sammen med børnene. Når du laver badges, er mulighederne mange, så du kan dekorere dine badges og bruge dem til alt fra gaver, navneskilte, information, lege, kampagner og meget mere.

Du kan med fordel gå på opdagelse i vores store badgegalleri, hvor du kan finde mange spændende, sjove og dekorative skabeloner til dine badges.

Badgemaskine
Med denne badgemaskine model 225 kan du lukke dine badges sammen, og den kan bruges til alle varianter lige fra nøgleringe til magneter. Den er lavet i et godt robust materiale, så den høje kvalitet sikrer, at den er slidstærk og kan bruges i mange år.

Badgestanser
Med denne badgestanser kan du skære dit papir, foto eller andet materiale til din badge ud i den nøjagtige størrelse, så det passer til badgen.

Badgesæt med nål
Dette nålsæt passer til badgemaskinen, og badgen har en diameter på 5,7 cm. Den har en nål på bagsiden, så den kan sættes på tøjet eller tasken.

Badgesæt med magnet
Dette magnetsæt med en diameter på 5,7 cm. passer til badgemaskinen. Selve badgen er magnetisk på bagsiden, så den kan placeres på f.eks. whiteboards, køleskabe eller andre magnetiske overflader.

Sættet med tilbehør indeholder følgende:

 • 400 stk. plast forsider.
 • 400 stk. badge forsider.
 • 200 stk. bagsider med nål.
 • 200 stk. flade bagsider.
 • 200 stk. magneter.

Vejledninger til badges
Download vejledning til brug badgemaskine og tilbehør her.
Download skabelon til badge Ø5,7 cm her.

Yderligere information

Størrelse

Ø 5,7 cm.

Antal

400 stk.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen