BØRNENES KORT OVER EUROPA

Varenummer: P415112 Kategori Mærker , , , ,

295 kr. ekskl. moms

Børnenes Europakort er en farverig plakat med sjove og lærerige illustrationer, som kobler sig til de forskellige lande i Europa.

Tilføj til favoritter

Denne plakat indeholder sjove og lærerige illustrationer om Europas lande, og er derfor særdeles velegnet til fremlæggelser, geografiundervisningen, eller andre offentlige lokaler, hvor den kan fange de forbigåendes nysgerrighed om den store verden.

Illustrationerne gør det nemt at sammenkoble forskellige kendetegn i Europas lande, og fungerer som en god og spændende samtalestarter med børnene.

Plakaten måler 97 x 136,8 cm.

Størrelse

97 x 136,8 cm

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse