BØRNENES KORT OVER MÆLKEVEJEN

Varenummer: P415111 Kategori Mærker , , ,

295 kr. ekskl. moms

Børnenes kort over Mælkevejen er en dekorativ plakat med lærerige og spændende illustrationer, som fortæller om de mange forskellige dele i rummet.

Tilføj til favoritter

Denne plakat er fuld af sjove og flotte illustrationer om Mælkevejen, og er derfor særdeles velegnet til undervisning i astronomi i forbindelse med geografi eller fysik.

Mange elever synes at rummet er spændende og fascinerede, men det kan være et uhåndgribeligt emne at skulle forklare, så med denne plakat har du et godt udgangspunkt for at visualisere de mange forskellige dele i rummet.

Plakaten måler 97 x 136,5 cm.

Størrelse

97 x 136,5 cm

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse