DEN FORHISTORISKE VERDEN

Varenummer: P415110 Kategori Mærker , , , , ,

295 kr. ekskl. moms

Den forhistoriske verden er en farverig plakat med lærerige og spændende illustrationer, som fortæller om den forhistoriske verden.

Tilføj til favoritter

Dette verdenskort indeholder spændende og lærerige illustrationer om den forhistoriske verden, og er derfor velegnet i historieundervisningen til at vise forskellige forhistoriske dyr.

Plakaten viser mange forskellige dyr og planter fra de forskellige tidsperioder, og børnene kan også selv udforske kortet og bruge tid på at studere dyrelivet og plantelivet.

Udover verdenskortet har en plakaten også en oversigt over tidsperioderne med illustrationer af dyr, planter og kontinenter for hver enkelt tidsperiode.

Plakaten måler 97 x 136,8 cm.

Størrelse

97 x 136,8 cm

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse