EXAKT-BIND 21 - SPIRALINDBINDER

Varenummer: 150010 Kategori Mærker , ,

995 kr. ekskl. moms

Denne spiralindbindingsmaskine er god til hurtige og nemme indbindinger, hvor du vil undgå at skulle lave en masse forarbejde.

Tilføj til favoritter

Dette er en lille brugervenlig spiral indbindingsmaskine med justerbar margin til stansning, som kan bruges til hurtige og nemme indbindinger uden en masse forarbejde.

Maskinen er nem at håndtere, så børnene i daginstitutioner og indskolingen kan sagtens være med til at indbinde kreative værker, sangbøger, tegnehæfter og meget mere.

Den kan bruges til de gængse opgaver, og indbinder op til 235 ark i en plastikspiral eller PVC-fri spiral med 21 ringe. Maskinen har en stansekapacitet på 10 sider, hvilket betyder, at du kan stanse 10 papirer i maskinen ad gangen.

Du kan med fordel gå på opdagelse i vores store udvalg af spiralrygge, forsider og bagsider, så du har hvad du skal bruge, til at komme i gang med at indbinde.

Indbindingskapacitet

235 sider

Standsekapacitet

10 sider

Størrelse

Passer til A4 papir

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse