FIRKANTET BADGE STARTSÆT MED MASKINER OG TILBEHØR - 2,54 X 2,54 CM

11.995,00 DKK ekskl. moms

Dette startsæt til firkantede badges indeholder både badgestanser, badgemaskine og badgesæt til 200 stk. badges med nål og 200 stk. med magnet, så du kan komme godt i gang med at være kreativ.

Tilføj til favoritter

Dette startsæt består af de maskiner og dele du skal bruge, for at komme godt i gang med at lave badge og udfolde din kreativitet sammen med børnene.

Når du laver badges, er mulighederne mange, så du kan dekorere dine badges og bruge dem til alt fra gaver, navneskilte, information, lege, kampagner og meget mere.

Du kan finde masser af skabeloner til badges på Leg og Læring – køb medlemskab her.

Badgemaskine
Med denne badgemaskine model 1010 kan du lukke dine badges sammen, og den kan bruges til alle varianter lige fra nøgleringe til magneter. Den er lavet i et godt robust materiale, så den høje kvalitet sikrer, at den er slidstærk og kan bruges i mange år.

Badgestanser
Med denne badgestanser model S1010 kan du skære dit papir, foto eller andet materiale til din badge ud i den nøjagtige størrelse, så det passer til badgen.

Badgesæt med nål
Dette nålsæt passer til badgemaskinen, og badgen har en størrelse på 2,54 x 2,54 cm. Den har en nål på bagsiden, så den kan sættes på tøjet eller tasken.

Badgesæt med magnet
Dette magnetsæt i størrelsen 2,54 x 2,54 cm passer til badgemaskinen. Selve badgen er magnetisk på bagsiden, så den kan placeres på f.eks. whiteboards, køleskabe eller andre magnetiske overflader.

Sættet med tilbehør indeholder følgende:

  • 400 stk. plast forsider.
  • 400 stk. metal forsider
  • 200 stk. bagsider med nål.
  • 200 stk. flade bagsider.
  • 200 stk. magneter.

Vejledninger til badges
Download vejledning til brug af badgemaskine og tilbehør her.

Størrelse

2,54 x 2,54 cm.

Antal

400 stk.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse