Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

Lav dit eget solsystem

Få en forsmag på hvilke materialer du kan finde på Klar Parat Læring.
Her får du en opgave med Lav dit eget solsystem fra vores Naturfag og science kategori, som du helt uforpligtende kan downloade og printe ud til brug i undervisningen.

Lav jeres egen uro med planeterne fra solsystemet, samtidig med at du lærer noget omkring hver planet.

Filen indeholder sider med alle planeter fra solsystemet, 4 stk. på hver side, samt information om den pågældende planet.

Der er sjove facts, som I helt sikkert ikke vidste i forvejen, og som indbyder til dialog omkring, hvor stort universet egentligt er.

Til sidst indeholder filen en stjerneplade, som planeterne skal hænge ned fra. Laminer gerne stjernepladen, så den bliver mere fast.

Opgaven kan med fordel udføres i hold.

 

Afprøv materialet i klassen og få et lille indblik i, hvilke materialer du kan finde på Klar Parat Læring. Platformen indeholder læringsforløb, plakater, opgaver, spil, brain breaks, læseværktøjer og meget mere, som alt sammen kan skabe de bedste rammer for din undervisning og understøtte elevernes lyst til læring og glæden ved at gå i skole.

 

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse