OPFINDELSERNES VERDENSKORT

Varenummer: P415108 Kategori Mærker , , , ,

295 kr. ekskl. moms

Opfindelsernes verdenskort er en farverig plakat med spændende og lærerige illustrationer, som fortæller om opfindelser og opdagelsesrejsende.

Tilføj til favoritter

Dette verdenskort indeholder spændende og lærerige illustrationer om opfindelser og opdagelsesrejsende, og er derfor velegnet i geografiundervisningen til at lære børnene om verden og verdenshistoriens opdagelsesrejsende.

Ved at bruge en plakat med inspirerende illustrationer i undervisningen, bliver det nemmere for børnene at huske det, der er forklaret, da de kan koble det til konkrete illustrationer.

Plakaten måler 97 x 136,8 cm.

Størrelse

97 x 136,8 cm

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse