Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

Piktogrammagneter 12 stk. - hold til co-teaching

125 kr. ekskl. moms

Co-teaching strukturer

Understøt co-teaching indsatsen med visuelle værktøjer, som både skaber overblik og øger forståelsen for undervisningen form og indhold – for både elever og undervisere.

Brug disse piktogrammer, når du arbejder med stationsundervisning og skal illustrer hvilke hold, der er hvor eller hvilke elever, der er på hvilke hold.

Når du som underviser visualisere fag, timens aktiviteter og arbejdsformer, kan de elever som kan have svært ved at forstå hvilke krav og forventninger, de skal imødekomme, orientere sig ved piktogrammerne og deres rækkefølge.

De 10 h’er

Lad disse piktogrammer bidrage til at skabe et fleksibelt og visuelt undervisningsmiljø, som gavner alle elever i klassen. At bruge disse piktogrammer kan øge forståelsen for timens aktiviteter og indhold. På denne måde kan du nemt illustrere dine forventninger til eleverne, fjerne usikkerhed omkring aktivitetens eller opgavens formål og skabe et naturligt flow mellem aktiviteterne.

Piktogrammerne passer til Strukturtavlen: 

Se også de andre piktogrammer fra vores sortiment.

     • Arbejdsformer (indskol + mellemtrin)
     • Arbejdsformer (mellem + udskoling)
     • Fag og aktiviteter (indskoling)
     • Fag og aktiviteter (mellemtrin)
     • Fag og aktiviteter (udskoling)
     • Begivenheder
     • Co-teaching strukturer
     • Teknologiforståelse (aktiviteter)
     • PBL (projektopgaven)

NB: Mangler du flere piktogrammer, så kan du med fordel tegne en skolelicens til Klar Parat Læring, hvor du har adgang til et hav af piktogrammer til hver en lejlighed, som du kan printe og laminere og bruge til strukturtavlen.

Størrelse

8×8 cm

Antal

12 stk.

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse