PLAKAT DE 17 VERDENSMÅL - MÅL 1-9

Varenummer: VM715010I Kategori Mærker , , , , ,

Fra 189 kr. ekskl. moms

Brug denne plakat til at visualisere, at I arbejder med FN’s 17 Verdensmål, som frem til 2030 skal sætte os kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og vores planet.

Tilføj til favoritter

Denne plakat har et flot og elegant design, som tydeligt viser de ni første mål ud af 17, samt hvilke delmål vi skal opnå, for at efterkomme hver enkelt af de 17 forskellige verdensmål.

Du kan vælge at sætte dit fokus på disse ni mål, og synliggøre, at det er dem I arbejder for, og ellers kan du med fordel kombinere denne med vores plakat med de resterende otte mål, og få en samlet oversigt over de 17 verdensmål og de 169 delmål.

Plakaten fås som standard i tre forskellige størrelser.

Antal

1 stk., 10 stk., 25 stk.

Stoerrelse

A2

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse