Køb adgang til Klar Parat Læring

Kategori

4.495,00 DKK ekskl. moms hver år

Bliv medlem af Klar Parat Læring – et online univers for lærere og pædagoger i grundskolen:

Her kan du hente:

  • Klasseledelsesværktøjer 
  • Co-teaching-pakken 
  • “Krop og sind” med trivselsredskaber til mental sundhed
  • Undervisningsmaterialer med visuel støtte
  • Over 800 budskabsplakater

Ved køb af adgang til Klar Parat Læring anbefaler vi, at der oplyses en hovedmail til skolen. På den måde skabes der et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Når du køber Klar Parat Læring bliver skolen faktureret for et år. Hvis I mod forventning opsiger jeres medlemskab, får I det resterende beløb tilbage.

 

Tilføj til favoritter

1 månedsmedlemsskab 
Med en bruger til Klar Parat Læring får hele skolen adgang til alt indhold, med ét enkelt login. Alle medarbejdere får dermed mulighed for at tilgå de mange filer i form af værktøjer og undervisningsmaterialer .

Søg, download og print – så er du i gang.

Klar Parat Læring er et supplement af konkrete værktøjer som kan understøtte og hjælpe lærere og pædagoger i at skabe god undervisning og trivsel for eleverne i almenskolen.

Helt konkret er det en onlineportal med visuelle værktøjer og undervisningsmaterialer inspireret af den pædagogiske praksis fra NEST.

Her kan du hente:

  • Klasseledelsesværktøjer til at styrke det inkluderende undervisningsmiljø: Du kan printe Stemmeskala, Læringspyramiden, “Klar til undervisning?”, Strukturtavler, Piktogrammer til alle fag og arbejdsformer, konflikttrappe og mange flere..
  • Co-teaching-pakken som indeholder: Visuelle piktogrammer med og uden personer, som kan bruges til at demonstrere over for eleverne, hvilken arbejdsform/struktur, de skal arbejde med, en visuel Quick-guide, refleksionsark til at planlægge og styrke samarbejdet imellem underviserne, et ophæng eller en plakat i a3. (Kan også købes som plakat i 70×50 cm).
  • Trivselsredskaber med fokus på at oplyse om og styrke den mentale sundhed hos børn og unge: Mental -tjek in, følelsesskala, mandala, meditation og værktøjer til at arbejde med sundere mobilvaner m.m
  • Undervisningsmaterialer med visuel støtte lige fra tysk til hjemkundskab og teknologiforståelse.
  • Budskabsplakater indeholder over 800 plakater, der nemt og enkelt kan printes så budskabet kommunikeres klart og tydeligt. Der er kategorier som afstandførstehjælpsygdom17 verdensmål og mange, mange flere. Læs mere om Budskabsplakater.

ALLE undervisningsmaterialer er skabt med øget visuel støtte, som især kan øge forståelsen for det faglige indhold for flere elevgrupper deres mulighed for at deltage undervisningen. (eks. dansk som andetsprog, dysleksi m.fl.)Der er ingen tilfældigheder i det grafiske udtryk, hvor både farver, streg og grafik skal signalere overblik og ensartethed. Det er en gylden mulighed for at understøtte de pædagogiske indsatser og styrke mellemformer i praksis. Læs mere om Klar Parat Læring.

Adgang og betingelser
Vi anbefaler, at der ved køb af adgang til Klar Parat Læring oplyses en hovedmail til skolen.
På den måde skabes et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Når du køber Klar Parat Læring bliver skolen faktureret for et år.

Læs medlemsbetingelserne her

Når du, via siden her, køber din adgang til Klar Parat Læring, vil du i løbet af ganske kort tid modtage en velkomstmail, og så er du klar til at logge ind på siden og gå på opdagelse i de mange muligheder.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse