Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her
-39%

Køb adgang til Klar Parat Læring

-39%

2.748,00 kr. ekskl. moms / år

Få Klar Parat Læring til intropris, og spar 1.751,- for 12 måneder. Tilbuddet gælder indtil 30/6 2023.

Ved køb af adgang til Klar Parat Læring anbefaler vi, at der oplyses en hovedmail til skolen. På den måde skabes der et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Når du køber Klar Parat Læring bliver skolen faktureret for et år.

Med en bruger til Klar Parat Læring får hele skolen adgang til alt indhold, med ét enkelt login. Alle medarbejdere får dermed mulighed for at tilgå de mange filer i form af værktøjer og undervisningsmaterialer .

Søg, download og print – så er du i gang.

Klar Parat Læring er et supplement af konkrete værktøjer, som kan understøtte og hjælpe lærere og pædagoger i at skabe god undervisning og trivsel for eleverne i almenskolen. Læs mere om portalen her.

Helt konkret er det en onlineportal med visuelle værktøjer og undervisningsmaterialer inspireret af den pædagogiske praksis fra NEST.

Her kan du hente:
  • Klasseledelsesværktøjer til at styrke det inkluderende undervisningsmiljø: Du kan printe Stemmeskala, Læringspyramiden, “Klar til undervisning?”, Strukturtavler, Piktogrammer til alle fag og arbejdsformer, konflikttrappe og mange flere. Læs Klar Parat Lærings  læremiddelkonsulent Maria Appel Bangshøjs debatindlæg om klasseledelse.
  • Co-teaching-pakken som indeholder: Visuelle piktogrammer med og uden personer, som kan bruges til at demonstrere over for eleverne, hvilken arbejdsform/struktur, de skal arbejde med, en visuel Quick-guide, refleksionsark til at planlægge og styrke samarbejdet imellem underviserne, et ophæng eller en plakat i a3. (Kan også købes som plakat i 70×50 cm).
  • Trivselsredskaber med fokus på at oplyse om og styrke den mentale sundhed hos børn og unge: Mental -tjek in, følelsesskala, mandala, meditation og værktøjer til at arbejde med sundere mobilvaner m.m
  • Undervisningsmaterialer med visuel støtte lige fra tysk til maddannelse og teknologiforståelse.

ALLE undervisningsmaterialer er skabt med øget visuel støtte, som især kan øge forståelsen for det faglige indhold for flere elevgrupper deres mulighed for at deltage undervisningen. (eks. dansk som andetsprog, dysleksi m.fl.)Der er ingen tilfældigheder i det grafiske udtryk, hvor både farver, streg og grafik skal signalere overblik og ensartethed. Det er en gylden mulighed for at understøtte de pædagogiske indsatser og styrke mellemformer i praksis. Læs mere om Klar Parat Læring.

Adgang og betingelser


Vi anbefaler, at der ved køb af adgang til Klar Parat Læring oplyses en hovedmail til skolen.
På den måde skabes et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Når du køber Klar Parat Læring bliver skolen faktureret for et år.

Læs medlemsbetingelserne her

Når du, via siden her, køber din adgang til Klar Parat Læring, vil du i løbet af ganske kort tid modtage en velkomstmail, og så er du klar til at logge ind på siden og gå på opdagelse i de mange muligheder.

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse