Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

Køb adgang til Leg og Læring

879,00 kr. ekskl. moms / år

Medlemskab til univers med understøttende værktøjer til dagtilbud.

Adgang til at downloade visuelle illustrationer, lege og aktiviteter til at understøtte det pædagogiske arbejde samt over 500 budskabsplakater til at kommunikere de mange daglige budskaber.

Medlemskab til Leg og Læring

Med Leg og Læring får du adgang til en nem og overskuelig platform med en lang række læringsmaterialer, som kan inddrages i og understøtte det pædagogiske arbejde. Alle medarbejdere får dermed mulighed for at tilgå alle budskabsplakater og læringsmaterialer. Søg, download og print – så er du i gang. Med et medlemskab får du mere overskud sparer du tid, som i stedet kan bruges med børnene.

Indholdet er lavet med det formål at understøtte det pædagogiske arbejde samt at give kommunikationen af de mange budskaber en visuel vinkel.

Budskabsplakater – pakken indeholder over 800 plakater, der nemt og enkelt kan printes så budskabet kommunikeres klart og tydeligt. Få adgang til stort udvalg af print-selv plakater, med budskaber, der gør det nemt at kommunikere til børn og forældre. Der er kategorier som affald, begivenheder og højtider, aktiviteter, “husk…”, læreplanstemaerne og mange flere.

Leg og Læring indeholder en lang række læringsmaterialer om natur og dyr, krop og bevægelse, sange og eventyr og mange flere. I disse emner findes der små opgaver, kreative skabeloner og visuelle illustrationer, som omhandler det aktuelle område. Læs mere om Leg og Læring.

 

Adgang og betingelser


Ved køb af medlemskab anbefaler vi at der oplyses en hovedmail til institutionen. På den måde skabes et fælleslogin – uafhængigt af den enkelte medarbejder.

Læs medlemsbetingelserne her

Når du via siden her køber din adgang, vil du i løbet af ganske kort tid modtage en velkomstmail, og så er du klar til at logge ind på siden og gå på opdagelse i de mange muligheder.

Medlemskabet vil blive genfaktureret 1 gang årligt.

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse