MAT A2 SELVKLÆBENDE FOLIE - 100 STK.

Varenummer: 101454 Kategorier , Mærker , , , ,

1.199 kr. ekskl. moms

Pakke med 100 stk. matte selvklæbende lamineringslommer i A2, som både kan anvendes til opslag, mærkning af kasser og meget mere.

Tilføj til favoritter

A2 lamineringslomme med selvklæbende bagside – 100 stk. i pakken – 80 micron tykkelse.

Lamineringslommen har en blank forside og en selvklæbende bagside. Det gule papir på bagsiden skal først fjernes EFTER at du har lamineret dit emne og du vil klistre dit emne op/på.

Denne lamineringslomme er perfekt til:

  • Klistermærker f.eks. til systemkasser
  • Musemåtter – klæb lommen på en skummåtte
  • permanente opslag f.eks. i faglokaler

Denne selvklæbende lomme er som alle andre lamineringslommer. Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering indholdet for snavs og fugt. Du kan sagtens laminere flere små emner i den store lomme og klippe ud bagefter – se beskrivelsen nederst.

 

OBS

Vær  opmærksom på, at såfremt folien påklæbes malede eller lakerede overflader kan der være en risiko for, at malingen eller lakken følger med ved nedtagning. Ligeledes vil der ved nedtagning kunne opleves falmede flader i forhold til der hvor folien har siddet – det skyldes påvirkning fra sol og lys på de frie flader.

 

Når du laminerer:

HUSK at bruge indføringsark. Indføringsarkets funktion er at føre lamineringsfolien sikkert gennem maskinen, således det undgås at foliens lim løber ud på valserne og både lim og lamineringsfolie sætter sig fast i maskinen. Indføringsarket er et beskyttelsesark, som skal bruges ved specielle opgaver,
bl.a. ved laminering af:
– Stof
– Små stykker papir eller pap
– Kuffertmærker
– Spillebrikker
– Tørrede blade
– Silkepapir
– Fotos
– Avispapir
Samt i alle tilfælde hvor lamineringslommen ikke er fyldt helt ud. Et indføringsark kan bruges igen og igen så det er helt sikkert en god investering for din lamineringsmaskine.

Laminerer du flere små emner i en stor lomme skal du altid anvende indføringsarket og først klippe ud når du har lamineret dine emner.

Størrelse

A2

Tykkelse

80 micron.

Antal

100 stk.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse