BLØD A3 LAMINERING 150 MIC. - 100 STK.

999 kr. ekskl. moms

Pakke med 100 stk. bløde lamineringsfolier i 150 micron, som med fordel kan bruges til at lave kreative dækkeservietter.

Tilføj til favoritter

Denne pakke består af 100 stk. A3 bløde lamineringslommer. Det betyder at denne lamineringslomme er bøjelig og blød at røre ved i modsætning til de almindelige lamineringslommer vi ellers kender.

Det gør denne lamineringslomme særdeles velegnet til dækkeservietter.

Der er et tyndt beskyttelseslag på begge sider af lamineringsfolien, som skal fjernes, efter indholdet er lamineret. Du skal blot tage fat i en af hjørnerne, og trække det af på begge sider, hvorefter folien er blød og flot.

Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering indholdet for snavs og fugt.

Du kan sagtens laminere flere små emner i den store lomme og klippe ud bagefter – se beskrivelsen nederst.

 

Når du laminerer:

HUSK at bruge indføringsark. Indføringsarkets funktion er at føre lamineringsfolien sikkert gennem maskinen, således det undgås at foliens lim løber ud på valserne og både lim og lamineringsfolie sætter sig fast i maskinen. Indføringsarket er et beskyttelsesark, som skal bruges ved specielle opgaver,
bl.a. ved laminering af:
– Stof
– Små stykker papir eller pap
– Kuffertmærker
– Spillebrikker
– Tørrede blade
– Silkepapir
– Fotos
– Avispapir
Samt i alle tilfælde hvor lamineringslommen ikke er fyldt helt ud. Et indføringsark kan bruges igen og igen så det er helt sikkert en god investering for din lamineringsmaskine.

Laminerer du flere små emner i en stor lomme skal du altid anvende indføringsarket og først klippe ud når du har lamineret dine emner.

Størrelse

A3.

Tykkelse

150 micron.

Antal

100 stk.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse