Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

A3 INDFØRINGSARK TIL LAMINERING - 5 STK.

295,00 kr. ekskl. moms

Hvis du ønsker at laminere objekter, som ikke fylder hele lamineringslommen ud, skal du bruge disse indføringsark for at beskytte din lamineringsmaskine.

Denne pakke består af 5 stk. indføringsark i størrelsen A3.

Når du vil laminere objekter, papirer, figurerer eller noget helt andet, som ikke fylder hele lamineringslommen ud, er det vigtigt at bruge indføringsark for at beskytte din maskine.

Når en lamineringslomme føres igennem en lamineringsmaskine, vil plastikken i selve lommen smelte som følge af den høje varme. I tilfælde af at der ikke er et objekt mellem lommens to sider, vil limen i lamineringslommen i stedet trække ned i selve maskinen, hvilket den naturligvis ikke kan holde til. Det er derfor meget vigtigt, at der bruges indføringsark, hvis du f.eks. vil laminere et blad fra naturen, et gækkebrev eller andet kreativt arbejde.

Størrelse

A3.

Antal

5 stk.

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse