Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

SØLV A3 LAMINERING 100 MIC. - 100 STK.

Varenummer: 101884 Kategorier , Mærker , , , ,

499,00 kr. ekskl. moms

Pakke med 100 stk. sølv lamineringslommer i 100 micron, som kan bruges til kreative værker og vigtige informationer, som skal fange øjet.

 

Lamineringslommen er sølv på bagsiden, og fronten er klar, så man tydeligt kan se, hvad der står. Hvis du hænger lommen op på en væg, dør eller lignende, vil du kunne se en sølv kant, hvilket giver et flot udtryk.

En sølv lamineringslomme skaber opmærksomhed, og er velegnet til daginstitutioner og indskolingen, hvor man ønsker en elegant og ekstraordinær lomme, som f.eks. kan bruges til forskellige temaer som nytår, disko, sommerfester, diplomer eller lignende.

Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering for snavs og fugt, så den farvede lamineringsfolie kan med fordel også bruges udendørs.

Størrelse

A3.

Tykkelse

100 micron.

Antal

100 stk.

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse