Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

BLANK/SPEJL A4 LAMINERING 100 MIC. - 100 STK.

Varenummer: 101660 Kategorier , Mærker , , , , ,

249,00 kr. ekskl. moms

Pakke med 100 stk. lamineringslommer i 100 micron med spejleffekt, som kan bruges til kreative værker og vigtige informationer, som skal fange øjet.

Lamineringslommen har spejleffekt på bagsiden, og fronten er klar, så man tydeligt kan se, hvad der står. Hvis du hænger lommen op på en væg, dør eller lignende, vil du kunne se en blank kant, hvilket giver et flot og dekorativt udtryk.

En lamineringslomme med spejleffekt er velegnet til informationer, som skal fange øjet, da den blanke kant skaber opmærksomhed. Du kan snildt bruge lamineringslommen på lærerværelset, i kantinen eller andre steder, hvor du ønsker et stilet udtryk til dine ophæng.

Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering for snavs og fugt, så den farvede lamineringsfolie kan også bruges udendørs.

Størrelse

A4.

Tykkelse

100 micron.

Antal

100 stk.

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse