A4 LAMINERING GRØN FILEX - 100 STK.

399 kr. ekskl. moms

Pakke med 100 stk. grønne lamineringslommer med ekstra bredde og huller til ringbind, så du nemt kan skabe struktur i dine mapper og lignende.

Tilføj til favoritter

Denne pakke består af 100 stk. grønne lamineringslommer i A4-størrelse.

Lamineringslommen er grøn på bagsiden og klar på forsiden, så man kan nemt se, hvad der står på det laminerede indhold. Selve lommen har ekstra bredde og huller til ringbind, så du kan skabe struktur i dine mapper med opskrifter, sange, fotobøger og lignende.

Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering indholdet for snavs og fugt.

Størrelse

A4.

Tykkelse

100 micron.

Antal

100 stk.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse