Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

GULD A4 LAMINERING 100 MIC. - 100 STK.

Varenummer: 101628 Kategorier , Mærker , , , ,

249,00 kr. ekskl. moms

Pakke med 100 stk. guld lamineringslommer i 100 micron, som kan bruges til kreative værker og vigtige informationer, som skal fange øjet.

Lamineringslommen er guld på bagsiden, og fronten er klar, så man tydeligt kan se, hvad der står. Hvis du hænger lommen op på en væg, dør eller lignende, vil du kunne se en guld kant, hvilket giver et flot og dekorativt udtryk.

En guld lamineringslomme skaber opmærksomhed, og er velegnet til daginstitutioner og indskolingen, hvor man ønsker en elegant og ekstraordinær lomme, som f.eks. kan bruges til forskellige temaer som nytår, disko, sommerfester eller lignende.

Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering for snavs og fugt, så den farvede lamineringsfolie kan med fordel også bruges til udendørs læring.

Størrelse

A4.

Tykkelse

100 micron.

Antal

100 stk.

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse