Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

RØD A4 LAMINERING 100 MIC. - 100 STK.

Varenummer: 101642 Kategorier , Mærker , , , ,

249,00 kr. ekskl. moms

Pakke med 100 stk. røde lamineringslommer i 100 micron, som kan bruges til kreative værker og vigtige informationer, som skal fange øjet.

Lamineringslommen er rød på bagsiden, og fronten er klar, så man tydeligt kan se, hvad der står. Hvis du hænger lommen op på en væg, dør eller lignende, vil du kunne se en rød kant, hvilket giver et flot udtryk.

En farvet lamineringslomme er velegnet til kreative værker i daginstitutioner og indskolingen, og da rød er julens farve, kan du med fordel bruge de røde lommer til at laminere tegninger og ophæng, eller lade børnene klippe julemænd, nissepiger og rensdyr, som efterfølgende kan lamineres og bruges som julepynt år efter år.

Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering for snavs og fugt, så den farvede lamineringsfolie kan med fordel også bruges til udendørs læring.

Størrelse

A4.

Tykkelse

100 micron.

Antal

100 stk.

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse