MAT A5 LAMINERING 125 MIC. - 100 STK.

MAT A5 LAMINERING 125 MIC. - 100 STK.

299,00 DKK ekskl. moms

Pakke med 100 stk. matte A5 lamineringslommer i 125 micron, som er anvendelig til mange formål, og skåner det laminerede materiale mod fugt og snavs.

Tilføj til favoritter

Denne lamineringslomme i A5 har en mat overflade, hvilket gør, at lyset ikke giver genskin i folien, samt at det er muligt at skrive derpå med blyant og efterfølgende viske det ud.

En lamineringsfolie kan bruges til mange forskellige formål, og ofte vælger man at laminere sit indhold for at øge holdbarheden og sikre, at det forbliver flot og glat.

Du kan f.eks. laminere forskellige informationer, som skal hænge både indendørs og udendørs, ophæng til fugtige lokaler såsom baderum, papirer med opskrifter som skal kunne tåle beskidte fingre, tegninger som kan bruges til udsmykning og meget mere.

Hvis du er ude efter en tyk og robust laminering, skal du gå efter de høje micron, og vil du derimod have en tynd og fleksibel laminering, skal du vælge et lavt antal micron.

Størrelse

A5.

Tykkelse

125 micron.

Antal

100 stk.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse