A6 LAMINERING 250 MIC. - 100 STK.

Varenummer: 101210 Kategorier , Mærker , , ,

249 kr. ekskl. moms

Pakke med 100 stk. A6 lamineringslommer i 250 micron, som er anvendelig til mange formål, og skåner det laminerede materiale mod fugt og snavs.

Tilføj til favoritter

Denne pakke indeholder 100 stk. A6 lamineringslommer i 250 micron.

De små lamineringsfolier er velegnede til alt lige fra daginstitutioner til store virksomheder, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan laminere.

Du kan f.eks. vælge at laminere billeder af dit personale og lave en personaleoversigt, eller bruge lommerne til at laminere billeder af børnene i daginstitutionen eller indskolingen og hænge billederne op på deres hylde i garderoben, så man tydeligt kan se, hvem der hører til hvor.

Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering for snavs og fugt, så du kan med fordel også bruge lamineret materiale udendørs.

Størrelse

A6.

Tykkelse

250 micron.

Antal

100 stk.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse