LAMINERING 59x83 MM 250 MIC. - 100 STK.

Varenummer: 104016 Kategorier , Mærker , , ,

89 kr. ekskl. moms

Pakke med 100 stk. små lamineringslommer i 250 micron, som med fordel kan bruges til at laminere alt lige fra visitkort til spillekort.

Tilføj til favoritter

Disse klare lamineringslommer er med deres lille størrelse specielt velegnet i det daglige, da de f.eks. kan bruges til at laminere visitkort, spillekort, vendespil og andre kreativiteter.

Ved at laminere dine spillekort bliver de beskyttet mod snavs, revner og fugt, og det åbner muligheden for at tage kortene med på legepladsen uden at skulle bekymre sig om, at de bliver beskidte, da de nemt kan rengøres med en våd klud.

I en tid hvor god hygiejne er en stor del af hverdagen, er de små lamineringslommer ideelle i daginstitutioner og indskolingen, da de nemt kan sprittes af, og dermed kan man trygt lade børnene spille vendespil, UNO, fisk og andre sjove spil.

Størrelse

59X83 mm.

Tykkelse

250 micron.

Antal

100 stk.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse