GLADE BØRN A4 RAMMEFOLIE - 3 x 30 STK.

299,00 DKK ekskl. moms

Pakke med 90 stk. rammefolier med glade børn, hvor illustrationerne lægger op til samtaler om sundhed, hvad det vil sige at være en god ven, og hvordan forskellige følelser ser ud.

Tilføj til favoritter

Denne pakke indeholder i alt 90 stk. rammefolier i 80 micron med tre forskellige designs.

Med disse rammefolier kan du laminere børnenes tegninger, og give dem et spændende og dekorativt udtryk, så de f.eks. kan bruges som ophæng, gaver til søskende, forældre og bedsteforældre og meget mere.

Rammefolierne giver daginstitutioner og skoler mulighed for at påvirke børnenes holdninger og adfærd i en positiv retning, da de selv kan lave tegninger, som passer til rammens glade tema.

Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering for snavs og fugt, så rammefolien kan med fordel også bruges til udendørs læring.

Størrelse

A4

Antal

3 x 30 stk.

Alternative produkter

Scroll til toppen

Søg nedenfor

Search
Generic filters

Tilmeld nyhedsbreve fra Positiverne

Vi holder dig bl.a. opdateret på nyheder, gode fif og kundecases, der er relevante for dit segment. Vi udsender nyhedsbrevet hver tredje uge og du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet.
* skal udfyldes
Målgruppe*

eller se det seneste nyhedsbrev herunder

Hvis du har ledt forgæves efter budskabsplakater, leg og læring, aktiv læring m.m., så er du meget velkommen til at forslå én her.

Forslagskasse