Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

GLADE BØRN A4 RAMMEFOLIE – 3 x 30 STK.

Varenummer: 101812 Kategorier , Mærker , , , ,

299 kr. ekskl. moms

Pakke med 90 stk. rammefolier med glade børn, hvor illustrationerne lægger op til samtaler om sundhed, hvad det vil sige at være en god ven, og hvordan forskellige følelser ser ud.

Denne pakke indeholder i alt 90 stk. rammefolier i 80 micron med tre forskellige designs.

Med disse rammefolier kan du laminere børnenes tegninger, og give dem et spændende og dekorativt udtryk, så de f.eks. kan bruges som ophæng, gaver til søskende, forældre og bedsteforældre og meget mere.

Rammefolierne giver daginstitutioner og skoler mulighed for at påvirke børnenes holdninger og adfærd i en positiv retning, da de selv kan lave tegninger, som passer til rammens glade tema.

Når du laminerer dit materiale, sikrer du, at holdbarheden øges betydeligt, og samtidig beskytter laminering for snavs og fugt, så rammefolien kan med fordel også bruges til udendørs læring.

Størrelse

A4

Antal

3 x 30 stk.

Alternative produkter

Scroll to Top

Hvis du har ledt forgæves efter materialer, så er du meget velkommen til at komme med foreslag her.

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.

Forslagskasse