Budskabsplakater

Tydelige budskaber
Velkommen til et univers fyldt med budskaber på flotte og inspirerende plakater. Spar tid og få ensartet iøjnefaldende grafik, som taler sig tydelige sprog. Budskaberne er både til børn og voksne, udformet med et smil i øjet. Plakaterne hentes som PDF-filer, og er derfor også nemme at videresende og bruge digitalt.

 

På under 5 minutter
Med dette simple værktøj kan du på under 5 minutter, finde og printe flotte og tydelige plakater i tre forskellige størrelser – A3, A4 og A5. Med Budskabsplakater har du mulighed for hurtigt, at skrive dit eget budskab ind i en lækker plakat. Flere af plakaterne er med skrivebare felter, så plakaterne er nemme at personliggøre. Udover den tid du har sparet på fremstillingen af dine nye plakater – sikrer du også, at dit budskab er tydeligt.

 

Flere sprog
EXAKT har oversat nogle af de mest populære budskabsplakater, da vi tror på at alle skal kunne være med. Find plakater på fransk, engelsk, arabisk, tysk og grønlandsk.

 

Lav selv dine personlige budskaber – nemt og enkelt
Du kan nemt og enkelt lave dine farvortitter og skrive den tekst der passer lige netop til jeres hus – plakaterne gemmes i dit helt eget galleri som du altid kan tilgå når du logger på.

 

Print i 3 størrelser
For at gøre det hele ekstra nemt for dig som bruger af Budskabsplakater, kan alle plakaterne hentes og printes i 3 størrelser.  Vælg imellem A3, A4 og A5 – det sikrer at plakaterne kan bruges alle steder – både til de små beskeder, der skal med hjem i skoletasken og store plakater, der gerne skal ses af alle.

 

Budskaber til enhver lejlighed
De over 700 plakater er delt ind i 8 kategorier med underkategorier, så det er nemt for dig at søge det budskab frem du har brug for. De 8 kategorier er:

  • Aktiviteter
  • Begivenheder
  • Information
  • Læreplanstemaer
  • Påbud
  • Piktogrammer
  • Sundhed
  • Vores hus

Log ind på Budskabsplakater her.

.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages