Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

Print og design dine egne budskabsplakter

Design dine egne budskabsplakater til Dagtilbud og Skoler

I dag er det blevet lettere end nogensinde at lave sine egne budskabsplakater til dagtilbud og skoler. Med ”print-selv plakater” og ”lav din egen plakat” tjenester som du bl. a. får adgang til gennem Positiverne, kan du nu nemt og hurtigt designe og udskrive en plakat, der passer perfekt til dine behov.

 

Budskabsplakater kan også personaliseres. Med vores indbyggede plakatdesigner, som du får adgang til via Leg og Læring og Klar Parat Læring, kan du selv lave budskabsplakater med egne billeder som du uploader eller med logoer, farver og tekst, der repræsenterer dit dagtilbud, hvis du ønsker. Vores plakatdesigner giver dig rigelig mulighed for at være kreativ, men det kan tage lang tid at lave en flot plakat med baggrund helt fra bunden med tekst osv. Derfor har vi en lang række skabeloner, som virkelig hjælper med at effektivisere designprocessen. Vælg blot en af de flotte baggrunde og så en kort tekst med det budskab du vil formulere, og voilá, du har en komplet budskabsplakat.

 

At lave en plakat med egne billeder kan være en sjov og kreativ proces. Du kan også bruge billeder fra din egen samling, såsom billeder fra udflugter, sammenkomster eller fra andre særlige begivenheder. Plakatdesigneren fra Positiverne er et af de mest brugervenlige og intuitive værktøjer til rådighed, så den er lige til at gå til med adgang til Positiverne.

Du har altid mulighed for at gemme dit design, så du kan tilgå det igen og igen, når du har brug for at printe det. Vi arbejder fortsat på værktøjet for at gøre den bedre og bedre og sikre, at du får den bedst mulige oplevelse. Det er supersimpelt og ekstremt brugbart for enhver institution.

 

 

 

 

 

 

 

Når du har designet din plakat, kan du enten printe den selv eller få den trykt af en professionel trykker. Hvis du vælger at udskrive den selv, kan du bruge høj kvalitet fotopapir eller andet specialpapir for at få et flot og professionelt udseende, men helt almindeligt papir dur selvfølgelig også helt fint. Hvis du vil have din plakat trykt af en professionel trykker, kan du vælge mellem mange forskellige størrelser og papirtyper for at få det resultat, du ønsker. Tøv ikke med at gå i gang med at designe din egen plakat – du vil blive overrasket over, hvor sjovt og tilfredsstillende det kan være! Lær mere om hvad du kan bruge print-selv plakater og generelle budskabsplakater til her.

 

Scroll to Top

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.