Positiverne Logo Glemt din adgangskode?
Ikke medlem endnu? Bliv medlem her

QR-koder understøtter visuel læring

Aktiver eleverne med QR-løb

 

QR-koder er en fantastisk måde at kombinere digitale og analoge produkter. Hos Positiverne har vi et stort udvalg af visuelle virkemidler, informationstavler og vægplader med læringsindhold, men for virkelig at åbne op for potentialet, der findes med visuelle læringsmidler, tilbyder vi også vores koncept med QR-koder. Disse stickers kan klistres på dine vægplader og læringstavler, både inden- og udendørs, og kan scannes for at åbne op for et væld af tematiserede opgaver som børnene derefter kan løse. Du bestemmer helt selv, hvad man skal tilgå, når man scanner de individuelle QR-koder. Med adgang til Leg og Læring eller Klar Parat Læring har du mulighed for at printe disse QR-koder og generere nye lige som det passer dig.

Vi har et stort udvalg af undervisnings- og læringsmaterialer som du kan linke til QR-koderne, men du kan også lave dine helt egne opgaver, som børnene skal løse. F.eks. kan du jo lave et QR kode løb, hvor børnene skal bevæge sig fra post til post og løse opgaver. Disse opgaver kan være tematiserede inden for specifikke fag som Natur/Teknik, Dansk, Engelsk, men selvfølgelig også tværfagligt.

Den vigtigste pointe er at børnene bliver aktiveret, lærer en hel masse og ikke mindst, har det sjovt! Hvis du mangler inspiration kan du altid tilgå det store udvalg af lærings- og undervisningsmaterialer, der følger med et abonnement i Leg og Læring og Klar Parat Læring.

QR-stafet og -løb forener leg, læring og bevægelse, og skaber en alternativ undervisningsform, der på flere områder kan være med til at udvikle eleverne/børnene. Både deres sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel kan styrkes gennem den understøttende undervisning.

Derudover bidrager adgang til platformen, med en spændende tilgang til indlæring, hvor børnene bliver aktiveret gennem brugen af deres krop, sanser og bevægelse.

Gennem din online adgang hos Positiverne kan du helt selv definere stafettens indhold, så det er nemt at tilpasse indholdet, så det passer til fag, formål og aldersgruppe. Du kan ændre indholdet, så ofte du ønsker, og det står dig frit for, om de forskellige poster skal indeholde ren tekst, billeder, videoer eller lydklip.

Det er nemt at bruge QR-koder! Hvis du tænker at produktet lyder som en god ide, men lidt uoverskueligt, så har vi her en hurtig guide, der viser hvor nemt det er at skabe nyt indhold og generere dine helt egne QR-koder gennem Positivernes læringsportaler Leg og Læring & Klar Parat Læring:

Scroll to Top

Årstider og planlægning

Hvilket tøj har man på om vinteren, hvilken årstid kommer efter sommer, og hvilken dag er det i dag? 

Det er vigtigt at snakke om årets gang, ugedage, måneder osv. med børnene. Det giver en bedre forståelse af konceptet ‘tid’. 

I denne kategori findes der visuelle værktøjer til læring om årstiderne, samt strukturtavler, der kan bruges dagligt til at snakke om, hvilken dag det er i dag.